Konzollat Xbox One S dhe One X me zbritje nga Gjirafa50

Konzollat e familjes XBOX ONE mbeten produkte të preferuara nga gamerat anembanë botës. Me një versatilitet në përdorim, cmim të mirë...

TOP 10 Librat më të shitur të 2019 në Librarinë Dukagjini

Dukagjini ka publikuar listën me librat më të shitur në gjuhën shqipe dhe angleze. Ideale si dhurata ta "minutës së fundit" për...

Garnier Aloe Vera 3ne1 ushqim për flokë

Nëse keni flokë normale apo të thata, apo po shiqoni ti jepni pak gjallëri flokëve tuaja si rekomandim për ju sot e...

Car Hacks – Manual me 126 udhëzime për veturën tuaj

"Car Hacks" është shkruar nga Craig Stewart, një entuziast i makinave i cili ka punuar në revista të makinave duke përfshirë Classic...

Parfum D&P – Dhurata më e mirë nën €10

D&P Perfumum është një nga brendet tona favorite. Tash e 13 vite jemi blerës të rregullt të produkteve të tyre si zgjedhje...

Review: HyperX Fury S Pro Gaming – Mauspad XL

Shumë  njerëz (ende) nuk e kuptojnë se cfarë ndikimi pozitiv mund ta ketë një mauspad i mirë. Nëse...

SteelSeries Rival 710 – Mausi më i mirë për Gaming?

Zakonisht mausat për gaming duhet të kenë performancë të mirë por edhe cmim të arsyeshëm. Sa i përket performancës, Rival 710 është...

Lenovo V330 – laptop ideal për biznese (nën €500)?

Me rritjen e kompanive të teknologjisë por edhe me rritjen e përdorimit të teknologjisë ne biznese të fushave të ndryshme, kërkesa për...

Samsung Monitor për Gaming: 24″ 144hz (kurse €108)

Nëse jeni gamer (por jo vetëm!) dhe ende nuk keni kaluar në monitora që kanë më shumë se 60hz atëherë jeni duke...