Collection Time Capsule – Koleksion i veshjeve nga Capital T

0
140Të gjithë e njihni këngëtarin Capital T për muzikën e tij, kësaj rradhe po u prezantojmë një nga projektet e tij të fundit por që nuk ka të bëjë me muzikë por me fashion. Këto ditë ai ka lansuar koleksionin e tij të veshjeve të quajtuar “Collection Time Capsule” dhe tani të gjithë ju që jeni fansa të muzikës së tij (por edhe ju që thjesht keni shije për veshje të bukura) mund ti porositni ato nga Gjirafamall.

Duks CTC (i zi)

53.10€ te Gjirafamall


Maicë CTC (e zezë)

23.60 €


Kapelë CTC (e zezë)

29.50 €


Maicë CTC (e zezë)

23.60 €


Duks për femra CTC (i zi)

53.10 €


Duks për femra CTC (i zi)

53.10 €


Duks CTC me kapelë (i zi)

53.10 €


Maicë CTC (e zezë)

23.60 €


Duks CTC (i zi)

53.10 €