Historia e Botës – Seri e Librave nga J.M Roberts


543
543 points

Konsideruar nga shumë ekspert si një nga librat më të mirë për momentet, ngjarjet dhe zhvillimet më të rëndësishme të historisë, kjo seri librash e shkruar nga historiani anglez J.M Roberts, fillon në kohët e lashtësisë, na dërgon nëpër mesjetë dhe mbaron në kohën moderne


Një udhëtim i jashtzakonshëm nëpër mijëra vite histori me storie për ngritjen e perandorive, artit, religjionit e shkencës. Civilizimet e Mesopotamisë dhe Egjiptit, rritja e shpejtë e Islamit, mbretëritë mesjetare të Afrikës së Sub-Saharës, ngritja dhe rrënia e samurajëve në Japan, pushtimet e pamëshirshme Mongole, ekspanzioni i Europës moderne në tërë globin, revolucioni Francez, lufta për pavarësinë e Amerikës – për të gjitha (e shumë më shumë ngjarje tjera) mund të lexoni në këta ;ibra të organizuar dhe shkruar në mënyrë inteligjente, të zgjuar dhe ekuilibruar, të cilët gjithashtu përmbajnë dhjetëra harta informative dhe janë një shtesë e shkëlqyeshme për librarinë e secilit.
Në gjuhën shqipe, librat ndahen në 3 volume të organizuara sipas epokave kohore.

Titujt:

Historia e Botës 1 – Epoka e Lashtësisë – €26.50
Historia e Botës 2 – Epoka e Mesjetës- €26.50
Historia e Botës 3 – Epoka e Revolucioneve – €26.50

Librat mund ti bleni tek Libraria Dukagjini


Like it? Share with your friends!

543
543 points

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Rekomandime