Jakne, duksa e këmisha nga Springfield


532
532 points

Springfield është brend europian dyqanet e të cilit tash e shume vite punojnë në Kosovë. Qëllimi i tyre është veshja e atyre që kanë stil urban dhe cosmopolitan. Në përgjithësi produktet e tyre janë shumë kualitative dhe cdoherë me dezajn modern. Gjatë zbritjes së tyre (shumë produkte me zbritje deri 50%) këtë javë na kanë “ra n’sy” dy jakne për meshkuj, njëra për dimër e tjetra më shumë për pranverë por cmimi i mirë dhe planifikimi i blerjeve për sezonën e ardhshme (një princip i stafit tonë) na ka bërë të pamundur mos ta zgjedhim si rekomandim për juve. Gjithëashtu kemi parë disa duksa e këmisha të cilat jane me zbritje 50%

Të gjitha këto (dhe më shumë) mund ti bleni në dyqanet e Springfield në Albi Mall dhe Galeria Shopping Mall.

Jakne Dupont Sorona (e kuqe)

Me zbritje nga €69.99 ne €35 


Jakne Bomber Suede

Me zbritje prej €59.99 ne €29.99


Hoodie

Me zbritje prej €36.99 ne €18.50


Këmishë (dark blue)

Me zbritje prej €36.99 ne €18.50


Këmishë (light blue)

Me zbritje prej €36.99 ne €18.50


Like it? Share with your friends!

532
532 points

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Rekomandime