PS4 PRO 1TB + Fornite me 20% zbritje nga Gjirafa50

Konzolla më e fuqishme nga Sony.

0
150

Se a vlen të blihet PS4 PRO (apo konzolla tjera) në vitin kur pritet të lansohet PS5 mund ta lexoni këtu, ne ende jemi të mendimit se ja vlen të blihet, posaqërisht me ofertën e duhur. Një ofertë e tillë ka ardh prej Gjirafa50 ky PS4 PRO 1TB + Fortnite vjen me një cmim prej 399,50 euro (cmimi origjinal në Gjirafa50 497.50).

Ata që janë fansa të Playstation e dinë që: PS4 Pro është konzolla më e fuqishme nga Sony. Në krahasim me PS4 dhe PS4 Slim kjo konzollë ka GPU 2x ma të fuqishëm, procesorin 30% më të fuqishëm dhe mund të luhet në 4K.  Nëse keni TV me 4K dhe mund të shpenzoni më shumë para, atëherë PS4 PRO është konzolla ideale për ju

Gjithashtu, në paketë përfshihet edhe paketa wireless DualShock 4 v2 + Fortnite, duke përfshirë 2000 V Bucks.

Bleje tek Gjirafa50 –  €399.50