Razer Goliathus Control – Edicioni Gravity – Me zbritje nga Gjirafa50

Një mauspad "soft" për gamera "hardcore".

0
106

Nëse je tu kqyr mi ja bo ni “update” paisjeve tua për gaming apo thjesht po t’vyn ni mauspad i ri, Razer Goliathus Control – Gravity Edicioni – është investim i shkëlqyeshëm për ty me të cilin përpos performancës së mirë që e ka, ky mauspad është edhe mjaft i madh dhe në kombinim me cmimin me zbritje (në kohën e publikimit) është zgjedhje ideale për dhe një opcion që ta rekomandojmë ne. 

Mauspadi ka madhësi prej 35cmx44cm dhe sipërfaqja e tij me teksturë të madhe siguron sasinë e duhur të frikcionit për saktësi sa më të madhe në shënjestrim dhe përcjellje të lëvizjeve të mausit tuaj, derisa mban një rrëshqitje të qetë dhe komforte të mausit. Qëndron i sigurt dhe i palëvizshëm mbi tavolinën tuaj madje edhe në lëvizjen më drastike të mausit, falë bazës së gomës anti-slip. Korniza e qëndrueshme kundër dëmtimeve do të zgjasë lojë pas lojë, dhe fitore pas fitores.

Mund ta bleni tek Gjirafa50 me zbritje nga €34.50 në €16.50,
duke kursyer kështu €18.00