Tag Results:

monitor

Review: HyperX Fury S Pro Gaming – Mauspad XL

Shumë  njerëz (ende) nuk e kuptojnë se cfarë ndikimi pozitiv mund ta ketë një mauspad i mirë. Nëse...

SteelSeries Rival 710 – Mausi më i mirë për Gaming?

Zakonisht mausat për gaming duhet të kenë performancë të mirë por edhe cmim të arsyeshëm. Sa i përket performancës, Rival 710 është...

Lenovo V330 – laptop ideal për biznese (nën €500)?

Me rritjen e kompanive të teknologjisë por edhe me rritjen e përdorimit të teknologjisë ne biznese të fushave të ndryshme, kërkesa për...

Samsung Monitor për Gaming: 24″ 144hz (kurse €108)

Nëse jeni gamer (por jo vetëm!) dhe ende nuk keni kaluar në monitora që kanë më shumë se 60hz atëherë jeni duke...

Jakne, duksa e këmisha nga Springfield

Springfield është brend europian dyqanet e të cilit tash e shume vite punojnë në Kosovë. Qëllimi i tyre është veshja e atyre...